Tisdagstema


Jag tror att jag hädanefter ska hålla mina Tisdagsteman i den här bloggen. Som jag skrivit tidigare tycker jag mycket bättre om bilduppladdningsfunktionen här..
Idag får jag väl varna för att det blir flera bilder också. Det är så svårt att bestämma sig, och så finns det ju så många sorters pynt! Fast för en gångs skull tänkte jag låta bli att visa mina vanliga ljusbilder ;)


" Nu när det drar ihop sig mot första advent och julsäsongen så känns temat pynt väldigt aktuellt. Men pynt kan ju vara något som inte alls har med julen att göra alls. Vad har ni för pynt?"


image48

Mitt första pynt är (en av) lyktorna vi har hängande ute på vintern. Nu sedan jag flyttade hemifrån har jag tagit med mig en (min), men jag har inte lyckats ta någon bra bild på den så en gammal får hålla till godo - tagen nästan på dagen för två år sedan borde den ju fungera riktigt bra också? (den togs 051128)



image49
image50
image51
image52
image53

Julpynt går ju bara inte att låta bli i ett sådant här tema, men jag har inte pyntat inför julen alls än så länge (adventsljuset jag hade ställt fram har en av katterna knuffat av ljusstaken så det har gått i två delar inatt, grr!) så det blir fler gamla bilder. Dessa är allesammans från första julen vi bodde i min mormors hus efter att hon hade flugit till himlen..

Jag känner inte att några ord behövs till de tre första. På den fjärde syns adventsljusstaken som vi har haft hemma jämt. Det är den finaste som finns! :)
Sista bilden föreställer några "stickers" (vet inte vad man ska kalla dem?) som jag tog hand om efter att mormor dog, de sitter alltid på köksfönstret ovanför diskbänken, eller på kylskåpet, i mormorshuset. Utom i år möjligen, nu ska de nog få sitta på ett av mina fönster istället. De är nog det juligaste av juliga när min familj ska fira jul..

image54

Ett till pynt..? Tråkigt nog hade min monsterkatt sönder den bara någon månad efter att jag fått den.


image55

Vita tulpaner. Jag längtar efter att få köpa en bukett till våren igen..


image56
image58
image61

Caspian är ofta en fin prydnad ..när han inte river ner och förstör saker :)


image59
image60
image62

Sessan är minst lika bra som prydnad hon, och inte går saker sönder när hon är i närheten heller :)




Zorngården

image47

Det kanske känns gammalt och gaggigt att blogga om Zorngården, men faktum är att det är en av mina favoritplatser här i Mora och om jag skulle tipsa om ett ställe man måste besöka om man åker hit, så är det helt klart just Zorngården. Anledningen att jag skriver om Zorngården just idag är dock en annan. Varje år visas, som ni säkert vet allaredan, Luciafirandet någonstans ifrån i Sverige på SVT (sanslöst tidigt om morgonen, men det är helt klart överkomligt om man får frukosta med en kopp varm choklad med lussekatt till). I år skulle firandet ha spelats in i Skåne, men så  tyckte man på SVT att Zorngården hade ett mycket bättre upplägg och i sista minuten ändrade man sig och i början av december kommer man spela in årets firande.

Jag älskar stämningen inne i Zorngården, så jag är övertygad om att det kommer bli ett mycket fint luciafirande. Missa det inte!

image46
Bilder från google

Själv har jag varit på Zorngården minst fyra gånger som jag kan minnas. En gång i låg- eller mellanstadiet med klassen, en gång med pappa och en gång med min gymnasieklass. Sista gången var också i gymnasiet, men då var det med två klasskompisar och två utbytesstudenter från Island. Den gången kunde jag svaren när guiden ställde frågor ;)

Kommentarer..



Tänkte bara meddela lite kort att jag börjat besvara era kommentarer till respektive inlägg direkt här på bloggen nu. Så ni vet :)

Jag tycker det är jättekul att ni hittat hit!


Sedan tänkte jag passa på att fråga dig, Elisabeth, om Pingandet verkligen fungerar? Det känns så konstigt att bara klicka på "Pinga" och sedan inte få något meddelande om att det gått bra :)

Lampor



Om jag hade fått byta ut min vardagsrumslampa till valfri ny, utan hänsyn till vad den kostade och allt sådant, så vet jag precis vilken jag hade valt. Det är en lampa som ganska ofta syns i inredningstidningar och som finns i ett antal olika färger så man har ju ganska stor frihet att anpassa till sitt eget hem.

Jag har förvisso ingenting emot min nuvarande lampa, men den känns lite liten i vardagsrummet. Hade jag köpt en ny hade den fått flytta in i sovrummet istället. Eller kanske hallen..

image41
image42
image44


Bilderna är lånade från http://www.ambientedirect.com/en/eur/ove_09_02_en.php
Tror att den här lampan ska kunna köpas på Kartell.
För egen del skulle jag nog vilja ha den gråa eller turkosa på översta bilden, eller den som är längst ner på nedersta bilden (eller är det den som är på översta bilden också? grå skulle jag iallafall kunna tänka mig!). Vitt hade förstås funkat, men jag tycker de genomskinliga är mycket tuffare :)

Annars hade jag verkligen inte tackat nej till denna, som jag bloggat om tidigare i min andra blogg;

image45

Bild lånad från scandinaviandesigncenter


Fast 7250 (för modellen med sex "klot") eller 8750 kronor som modellen med nio "klot" kostar är ju ingenting jag har till övers bara sådär! ;P





Julgranskollage


Jag lovar, mina julinspirerade kollage är snart slut. Ifall ni skulle ha tröttnat redan ;) Själv längtar jag som en galning efter att få sätta upp julgardiner och adventsljusstakar.
Nuförtiden finns det ju så himla många stilar att välja mellan när man ska klä sin julgran, men jag föredrar nog ändå en ganska klassisk stil med julgranskulor i ganska "vanlig" julskala, grönt, rött, lite silver och lite guld och lite blått. Även det här kollaget är helt inspirerat av vad som finns på Ikeas julavdelning. Bakgrundsbilderna och julgranen är hittade på Google, i övrigt är alla bilder lånade från Ikeas hemsida, något förminskade av mig och sedan ihopsatta till ett kollage.

image40



Jag tycker verkligen om mycket ljus i granen, helst så små som möjligt (därav valet av Google-gran i det här kollaget). I år ska jag för första gången på många många år dessutom ha en riktig gran. Hemma har vi haft plastgran men nu när jag bor själv anser jag det värt att brottas med torra barr på golvet, för en riktig gran med doft väger upp det på så många andra sätt. Jag har köpt ett ljusnät också, så de små ljuspunkterna i mängder är säkrade. Till det kommer gröna och blåa kulor och, troligtvis, silverglitter av något slag. Åh vad jag ser fram emot att få hämta hem en gran nu!

Hur ser era granar ut? Har ni riktig eller plast? Hur är den klädd? Har ni en ute också? (Kanske mer troligt att era föräldrar har en gran i trädgården, de flesta jag känner bor ju i lägenheter med balkong som bäst..) När brukar ni klä den? Hur ser traditionerna ut kring att klä eran gran?
Hemma brukade jag sköta det. Åtminstone det mesta. Jag brukade bli sur på ljusslingan så den fick mamma komma och ta hand om till slut, men resten klarade jag oftast själv. Förra året tror jag den kom upp någon dag tidigare men annars har den alltid klätts den 23 december innan Bingolottos uppesittarkväll börjat. Det är ganska dumt, för då får man ju mindre tid att njuta av den. I år ska jag försöka att klä granen till Lucia, tror jag..




Glasdeco


Jag var egentligen på jakt efter något att använda som bakgrund i ett nytt kollage. Men när jag satt ihop detta så insåg jag att man ju inte kan täcka något så fint med något så "alldagligt" som julgranskulor och julspiror och annat sådant från Ikea. Så här kommer ett alldeles fantastiskt kollage med glaskulor med olika motiv ifrån www.glasdeco.se, ett ställe jag definitivt kommer kika in på igen någon annan dag. Nu gör jag dock klokast i att gå och lägga mig tror jag :)


image39

Julönskningar



Det är kanske inte särskilt "korrekt" att sätta ihop ett enormt kollage med saker man önskar sig i julklapp på det här viset, men jag förväntar mig inte att få en massa dyrgripar som tvättmaskin, ny dammsugare (som inte har ett munstycke som kan lossna på mina tår varenda gång jag dammsugar just precis en fläck av golvet i köket), jag förväntar mig ingen Nikon D80 med två objektiv eller en dyr Chili-mixer. Men man kan ju drömma? Och dessutom var det jäkligt kul att sätta ihop det här kollaget :) Det är inte världens bästa, men det känns iallafall lite bättre än vad de föregående kollagen har gjort. So. Here it comes...


image38

Bild: Kollage med bilder lånade från Google, Åhléns, Onoff, Partylite & EuroFlorist

För att skriva lite kring bilderna då.. Självklart finns vissa saker på andra ställen än de jag hämtat bilderna ifrån, men för att det ska bli så enkelt som möjligt så delar jag upp sakerna efter butik.


Åhléns

Harry Potter, sista delen
Vinterns söta (och den tidigare utgivna Två systrar söta)
Badrosor

Smyckesträd
Tofflor
Hållare i ek för hushållspapper

Soffkuddar
Pläd
Lykta

Onoff

Dammsugare
Trådlös hemtelefon (jag behöver ingen ny mobiltelefon, men en grön hemtelefon hade varit skoj)

Systemkamera (på bilden är det en Nikon D80 med två olika objektiv)
Digitalkamera, vanlig (kan vara bra att ha en sådan även om man köper systemkamera, tex på festival eller så)

Elvisp (jag har en förvisso, men jag har lyckats rosta ner en av visparna genom att låta den ligga i blöt utan att diska den, så en ny lär nog vara bra att ha i framtiden)
Juicepress (det ser så gott ut med den färskpressade juicen i Du är vad du äter)
Stavmixer

LCD-TV
Matberedare
Tvättmaskin (det hade varit riktigt tufft med en svart, men en vanlig vit är ju nog så bra!)

Vattenkokare
Mixer
Brödrost
Locktång, alla från OBH Nordica/ Chili-serien. Jag har redan smörgåsgrillen.


Partylite

Ljus från Partylite


EuroFlorist

Blommor! Färska, varje vecka! Tack! Hur underbart vore inte det, att en blombukett levererades hem till en varje vecka?




I bakgrunden, pengar. Det är inte heller dumt. Då kan jag spara själv till saker jag behöver, men som kostar en del. T ex en ny soffa, datastol, TV...



Vad önskar NI er i julklapp i år?







Småjuligt



När jag var och handlade idag fanns det ingen kattmjölk i min vanliga butik, så det krävdes ett stopp även på Willys innan jag kunde åka hem med alla matkassar. På Willys har de billig After Eight den här veckan, så jag kunde inte motstå att köpa två förpackningar (den mindre storleken). Såhär en snöfattig småkylig kväll med nyinförskaffad After Eight och ny mjölk i kylen passade det ganska fint att göra varm choklad till kvällsmackorna. Och varför inte smaksätta den med en sådan där liten mintchoklad istället för de droppar arraksessens jag annars brukar droppa i? Oh, så gott det blev! Det känns nästan lite småjuligt eftersom After Eight bara äts i juletid i min familj.
Det roliga är att man bara behöver en enda sådan där liten mintchokladsbit för att få riktigt ordentlig, men ändå inte stark, smak. Vardagslyx deluxe! Testa ni med!


image37

Bild: sandralinneas

När jag blir stor ska jag bli prinsessa..



Nåja, kanske inte riktigt. Men en dröm jag haft ända sedan ganska låg ålder har varit att besöka Sveriges olika slott. Det närmaste jag kommit att göra det än så länge är den gången jag var i Stockholm hos mina systrar och vi stannade till utanför Drottningholm den dag jag skulle åka hem igen. Jag gick aldrig in, så det får jag väl ta en annan gång när jag nu skulle få för mig att åka dit. Sedan mina gymnasievänner flyttade hem igen efter att ha bott i vår hufvudstad i ett år har jag faktiskt inte varit i Stockholm och det är över två år sedan nu om jag inte missminner mig (det är sådana gåner man börjar känna att man faktiskt blir äldre, studenten känns på sätt och vis inte mer än en sommar och höst bort fast det till våren är fyra(!) år sedan).

Jag har en annan vän som håller författarinnan Fredrika Bremer väldigt kär, och därmed känns inte ett besök på Årsta slott särdeles svårt att föreställa sig. Jag har också fäst mig vid denne författare, så gott man nu kan göra det efter att ha läst en biografi om henne, men inte hunnit läsa något hon själv författat. Så kanske jag verkligen kan besöka Årsta någon dag? Då gör jag det förstås hjärtans gärna i min vän Englas sällskap!

Sofiero är ett annat slott som fascinerat mig länge. Kanske för att det är ett av de mest kända slotten.. En slottsresa runt Sverige, det kanske skulle varit något? :)


image35image36

Bilder: Google samt  Årstasällskapet

Julinspiration


Dagens IKEA-kollage går i julens tecken. Den klassiska julens tecken, närmare bestämt. För egen del är det kanske inte just den här stilen jag föredrar, men några inlånade saker att blanda upp allt annat med kan ju vara roligt. Till exempel kommer min gran toppas av en halmstjärna som införskaffades under förra årets Ikea-resa. Och äpple-ljusen stod jag och fingrade på under det här årets resa, de såg verkligen naturtrogna ut i mina ögon och skulle väl passa väldigt fint på ett julbord tillsammans med det svarta gjutjärnsfatet (tror åtminstone att den var i det materialet) och en fruktskål i samma anda, fyllt av riktiga juläpplen?




image33

image34

Kollage med bilder lånade från Ikea

Saffranskaka med vit choklad


Tänkte bjuda på ett recept som uppfanns av min mor förra året när det blev saffran över efter lussekattsbaket.
Utgångspunkten är en vanlig sockerkakssmet som gräddas i långpanna och sedan täcks av smält choklad. Det blir ruskigt gott kan jag lova!


Sockerkaka

3 ägg
2 dl socker
3 dl mjölk
150 gr smält margarin (eller flytande margarin, jag brukar inte mäta exakt hur mycket jag har i)
2 tsk bakpulver

1 påse saffran

1/4 dl vatten - min hemliga ingrediens, den gör smeten lite tunnare och kakan saftigare tycker jag. Ingen nödvändighet dock.


Grädda i en liten långpanna.
Vänd upp och låt svalna.
Smält sedan vit choklad i micron (eller i vattenbad) och smeta över.
Ställ svalt och låt stelna.


Uppdatering: Lampan


I ett av mina allra första inlägg här i bloggen skrev jag om en lampa jag sett och förälskat mig i så pass att jag fick lov att beställa den. Nu har den anlänt, och tagit plats i ett fönster så jag tänkte att jag skulle uppdatera med en liten bild här. Tyvärr har jag inte haft så mycket inspiration att skriva på sistone, men som också skrivits tidigare har jag en del på lut framöver. Det är väl bara att vänta på att inspirationen ska infinna sig tills dess.


Förresten blir det två bilder, en med blixt och en utan.. Tyvärr blev alla blixtfria bilder ganska suddiga den här gången. Åh, vad jag längtar efter en Ny kamera!



image30
image31



På fönsterbrädan där lampan fått flytta in står också fyra pelargoner. Tre av dem är arvsblomster efter min mormor, den fjärde är ett skott jag faktiskt lyckades få rötter på! Jag har gjort ett otal försök att lyckas med fler sedan dess, men inget har lyckats. Än. Nåja, så länge jag lyckas hålla liv i mormors blommor är jag glad. Hon ägnade sina blommor stor omsorg. Både inne och i trädgården där hon fick det mesta att växa och blomma.


Avslutningsvis får ni se en glimt av de två kuddar jag fyndade på Åhléns förra månaden för 50 kronor styck, ordinarie pris var 155 kronor styck så jag är väldigt nöjd med mitt köp. Sedan syns även en utslagen liten Sessa i fåtöljen som jag förnyat en aning med ett stenåldersgammalt sängöverkast (även det ett arv efter mormor..) som smälter bättre in i mitt gröntapetserade vardagsrum än soffgruppens originalblåa färg skulle gjort ;)

image32

Astrid Lindgren



image24
image26
image27image29image28

Bilder: Google


Kanske är det här inlägget lite felplacerat här i inredningsbloggen, men jag tycker om bilduppladdningsfunktionen bättre här än på min andra blogg, så det får hamna här ändå..
Den fjortonde november skulle Astrid Lindgren ha blivit 100 år om hon levt. Jag minns fortfarande hur ledsen jag blev när min mamma berättade att hon hade dött den där eftermiddagen 2000. Det var snö, och vi var på väg från bilparkeringen efter en dag på jobb och skola och sådant. Astrid är en sådan människa som alltid känts odödlig, men plötsligt fanns hon inte mer. Under sitt liv skrev hon över 80 böcker som översatts till över 70 språk och sålts i 130 miljoner exemplar. Vilka ofattbara summor! Och vilken skatt alla dessa böcker har varit, är och kommer att bli för barn och vuxna i många många år framöver ännu. Hon var ju aldrig särskilt nöjd över att ha blivit en sådan kändis, men jag tror och tycker att hon tack vare den bidragit ännu mer till att göra världen bättre, så gott hon kunde. Man kan väl säga att hon använde sitt kändisskap på ett väldigt bra sätt, till skillnad från många andra.

Jag har sammanställt några kollage (väldigt oproffsiga, men minns att jag ännu är en nybörjare på detta med kollage..) med alla hennes böcker. Varje årtionde har fått ett eget kollage, och bilderna föreställer förstaupplagorna. Bilderna är förresten lånade härifrån.


image18


image19

image20


image21


image22


image23

Bilder: Kollage av mig med bilder lånade från ovan länkade sida.

Önskningar




När man har en ganska begränsad, eller nästintill obefintlig budget tycker jag att IKEA är ett av de bästa ställena att införskaffa små saker som ändå gör stor skillnad i ett rum. Vad är det man säger? Även små medel kan göra stor skillnad? För min del är dock IKEA fortfarande lite exotiskt, jag har bara besökt varuhuset några gånger i mitt liv. Hade jag fått välja och bestämma hade det blivit oftare, men jag skriver inte om begränsade budgetar utan anledning ;) Och för oss har det inte varit helt självklart att sätta sig i bilen och åka ~20 mil enkel väg heller av olika anledningar.

Nu var det inte länge sedan jag var där senast iallafall, i Valbo som ligger närmast oss. Det var jag och min mor som åkte iväg på en bussresa över dagen, vilket är ganska skönt. Man behöver ju bara stiga ombord och åka.. Med mig hem följde bland annat en Expedit hylla av minsta modell. Jag hade tänkt mig den största, men tills vidare får jag nöja mig med denna. Jag är i vilket fall väldigt nöjd att jag äntligen fått en Expedit över huvudtaget i mitt hem :)

image15

Min hylla har fått vända sig så att den ligger ned. På så vis har jag fått en lång avställningsyta för blommor och ljusstakar. Och äntligen har jag också fått mer plats för filmer och böcker här hemma. Tidigare har de trängts i en Jysk-version av hyllan Billy och allt har inte ens blivit uppackat efter flytten från föräldrahemmet tidigare i år. Jag kom på att jag ju faktiskt har några bilder på min egen hylla också, även om sakerna inte hunnit flyttas in ordentligt ännu. Men det är åtminstone en liten glimt av den, min kära Expedit!

image16




Men nu var det faktiskt inte min hylla som jag hade tänkt skriva om egentligen. Det jag började skriva om var ju IKEA och hur man där kan hitta saker till ganska låga priser som ändå kan göra skillnad i ett hem. Således har jag satt ihop ett kollage med några av de saker jag önskar mig mest därifrån just nu, så här kommer det:

image17


Ett par av sakerna på bilden har jag redan; en blå stjärnljusslinga, en blå och en rosa flaska. Men jag tycker om dem så mycket att jag skulle vilja ha fler. Speciellt ljusslingor. Det hade varit kul att ha en sådan slinga i julgranen i jul om jag inte hittar något bra ljusnät.. men kanske det hade passat bättre med en grön än blå slinga i granen eftersom jag sedan tidigare har gröna (och blåa, iofs..) julgranskulor. Även de kommer faktiskt från IKEA, de inhandlades förra december då vi också åkte iväg på en sådan där bussresa. Men åter till önskekollaget. Vaser och flaskor i glas är saker jag är väldigt förtjust i rent allmänt. Således är det inte så konstigt att det finns ganska många sådana i kollaget. Speciellt den gröna vasen blev jag förtjust i, och sedan tidigare har jag spanat in den röda vasen men i större storlek. Den gröna vasen skulle nog passa väldigt bra här också eftersom både mitt kök och vardagsrum går i grönt (och vitt, och för tillfället även lite rött).

Smycketrädet skulle jag väldigt gärna vilja ha också. Jag använder inte smycken särskilt ofta längre, men med ett träd att hänga upp mina halsband på skulle jag nog få bättre överblick och komma mig för att använda dem oftare.

Längst ned till höger är det någon slags "prydnadsfrukter" som jag först fick nys om i Vickes blogg. De hade varit roliga att ha liggande framme på ett fint fat..

Slutligen är det då brickorna som känns ganska juliga, av den anledningen att jag hittade dem i julsortimentet :) Själv använder jag aldrig brickor, men jag skulle vilja ha ett par stycken att ställa katternas mat på. Varför inte satsa på några som är lite roliga att titta på då? Och nu när julen närmar sig med stormsteg skulle julmönster inte varit helt fel heller...



Namnsmycken



I Tankebubblors blogg fann jag länken till Namnsmycken och även om jag bara sett litegrann av deras utbud så har jag hunnit förälska mig i deras smycken. En dag ska jag minsann köpa något där! Det hade varit roligt att köpa något fint halsband eller så och ge bort till någon närstående också, det skulle ju passa fint som julklapp eller födelsedagspresent. Eller kanske som en överraskning när personen verkligen inte väntar sig det? Personligen tycker jag nog mest om sådana presenter..


image14

Fikapaus



Det blev lite av en bloggpaus under helgen för att fira min födelsedag, men jag samlar material för fullt och kommer förhoppningsvis tillbaka med flera nya inlägg de närmaste dagarna. Under tiden får ni provsmaka Banantårtan som serverades på mitt födelsedagsfika. Eller en bit princesstårta kanske smakar bättre? Ni får leta fram ett thé ni tycker om, eller kanske ni föredrar kaffe? Vi kan nog rota fram något annat drickbart också om ni föredrar det...


image6
image7

Är ni mer hungriga än fikasugna kanske ni hellre föredrar en bit pizza? Jag tyckte att jag fick vara onyttig till tusen när jag nu ändå skulle vara det med tårtätning, därför landade även denna på köksbordet när alla gett sig iväg framåt kvällskvisten.

image8


Jag fick några riktigt fina födelsedagspresenter också, bland annat dessa glas från Åhlens. En golvljusstake från ÖoB. Världens finaste "vigselring" från min "fru". Och théer och doftljus från någon som känner mig väldigt väl ;) Min mor har tidigare köpt en del kläder och 6 stycken "Pralin"-glas från IKEA av den modell som syns på pizzabilden här ovan. Dessutom fick jag en del nyttosaker som jag velat ha sedan jag flyttade hemifrån; en digital termometer som mäter både inne- och utetemperaturen, skruvmejselset och hammare. Av min far har jag mestadels fått pengar som åkt rätt in på sparkontot inför ett framtida soff- eller tv-köp eftersom bådadera står väldigt högt på min måste-köpa-lista.



Jag vill slutligen tacka så himla mycket för era fina presenter och för att ni tänkte på mig, jag blev väldigt glad!

Lussekatter

image5


Jag har redan bloggat två gånger idag, men jag "råkade snubbla över" den här gardinen på Ellos hemsida och den var så rolig att jag bara måste visa upp den. Självklart finns den i juligt rött också ;)

Tur att jag redan har köpt mina julgardiner, annars hade jag nog blivit shoppinggalen och utfattig nu..

Orientaliskinspirerat



Det förra inlägget kändes inte särskilt inredningsfokuserat och jag har tänkt utforska Paints funktioner, så nu har jag slagit två flugor i en smäll och lyckats sätta ihop ett kollage som duger att fylla ut dagens uppdatering med (observera att det är mitt första kollage någonsin så det kanske inte är världsbäst). Ellos har en ganska stor avdelning för hem & inredning numer, igår när jag satt och klickade runt på deras hemsida hittade jag massor med fina saker. Ännu mer hittade jag när jag tidigare i eftermiddag kikade lite mer i katalogen. Bland annat orientaliskinspirerade saker. Med utgångspunkt från lampan jag beställde igår har jag således satt ihop det här lampkollaget som bryts av en aning med en kudde och en ljuslykta. Allting kommer från Ellos.

I framtiden känns inte ett orientinspirerat sovrum och/eller vardagsrum alldeles omöjligt(?).


image4
Bild: Kollage sammansatt av bilder lånade från Ellos hemsida.


MIN inredning.



Tänk att där alltid finns människor som älskar att ta död på andras glädje? Exempelvis gamla msn-kontakter som man själv längesedan tagit bort från kontaktlistan eftersom man 1) knappt pratade ens från början 2) nu inte haft kontakt på trehundra år.

Är det då läge att gå in på den där personens blogg (jag hade adressen i mitt msn-namn, i förhoppning att några vänner skulle hitta hit?) och sedan sarkastiskt konstaterar, och jag citerar: "wow. vilken fantastisk inredning".


Jag måste klargöra att det här är en blogg som är under UTVECKLNIG, till att börja med. För det andra är den en förlängning av min vanliga dagboksblogg. Inredning fick ett stort fokus i den bloggen och jag kände att jag inte ville det. Därmed skapades denna som komplettering.
Jag har aldrig haft intentionen att skriva om nyaste nytt i inredningsvärlden. Jag kommer skriva om det JAG tycker om, och saker jag har i mitt hem eller vill ha i mitt hem. Som jag tycker om.




Det var allt jag hade att säga just nu. Jag är ganska ilsken efter det sarkastiska msn-meddelandet jag möttes av när jag startade datorn. Jag ska ta en dusch, förhoppningsvis glömmer jag det dåliga humöret under den..



RSS 2.0