Svartvitt




Hade jag varit lika lycklig som vissa andra och varit i full färd med att bygga hus nu hade jag funderat över om det här laminatgolvet från Tarkett kunde passat in någonstans. Så annorlunda mot vad man är van att se, så snyggt!

Pile of Books






Det här sidobordet designat av Josefin Hellström Olsson har synts lite här och där på sistone och jag skulle inte direkt tackat nej till att ha ett ståendes i mitt sovrum.. kanske ett hade platsat i vardagsrummet också?
 Det får bli dagens vill ha! Vem vet, en dag kanske..?


I övrigt jobbar jag vidare på att uppdatera mer regelbundet, hittills verkar det fungera någorlunda iallafall.





Bostadsspelet



Vad gör man när Vasaloppskoncentrationen inte är hundra om inte tar tillfället i akt att läsa ikapp några av sina inredningstidningar? I Allt i Hemmet (nr03/09) stötte jag på Bostadsspelet från Designista.


Såhär skriver de om spelet;

Slaget om lägenheterna - nu som spel!

Det sägs att vi svenskar är besatta av hur vi bor. Efter "vad jobbar du med?" är "var bor du?" den vanligaste frågan till nya bekanta. Nu kommer Stora Bostadsspelet - sällskapsspelet om den gastkramande bostadsmarknaden. Anlita svarta hantverkare, åta dig ordförande-posten i bostadsrättsföreningen, skvallra på din granne som slänger färg i soporna: alla medel är tillåtna för att göra bostadskarriär och slutligen vinna spelet genom att förvärva Våningen.


Allt i Hemmet i sin tur skriver att det är en perfekt present till Hemnet-fantaster. Själv inledde jag min hemnetkarriär nästan genast efter att vi fått internet hemma, det är många många år sedan nu. Men det var, och är, ju så kul att se alla fina (och mindre fina..) bostäder där och bli avundsjuk eller skrattande ruska på huvudet och undra hur de tänkt när de inrett.. På senare år har jag ändå kommit av mig i hemnet-knarkandet. Kanske det är dags att ge sig ut bland alla objekt igen?

Sedan vill jag förstås ha spelet också, den dag jag får tillfälle att följa trenden med sällskapsspelande. Tyvärr saknar jag bra spelsällskap häromkring...





RSS 2.0