Ett litet inlägg



Jag vet inte vad som hände med inspirationen. Såhär två månader innan julafton tänkte jag ge mig på att skriva ett par rader iallafall. Jag hoppas glädjen och inspirationen återkommer snart, för just nu känns både min egen och alla inredningsbloggar jag följer ganska lågt prioriterade. Jag ligger än mer efter i läsningen av alla de där glansiga inredningsmagasinen, men när jag hämtade in posten idag och såg att senaste Drömhem & trädgård låg där i högen med sin juliga omslagsbild mindes jag tillbaka till den här tiden förra året. D & T blev ordentligt tummad då, bara för den där bildens skull. Oh så fin den var!
Jag hoppas innehållet är minst lika inspirerande också.

Det känns fortfarande alldeles på tok för tidigt att ens snudda vid tanken på advent och jul, men jag har ändå inte kunnat låta bli att drömma lite om adventsstjärnor idag. Efter flytten i våras har jag inte särskilt gott om fönsterbrädesyta till övers för ljusstakar, så det är nog dags att ge stjärnorna en chans nu istället.
Under min livstid har jag inte haft särskilt mycket närkontakt med sådana nämligen. Det var ett par trästjärnor i köket och mammas rum, och så var det mormors spånstjärna som fick flytta från "kontoret" till köket efter hennes död. Medan jag ännu bodde hemma tändes den med samma vördnad där i köket, som i kontorsrummet under min barndom då man fick famla sig fram i mörkret tills man hittade kontakten och eluttaget och lyckades få ljus i den.




För min del lutar det nog mer åt någon pappersvariant, som dessa från ellos, än en i spån. Kanske har ni något tips på fina stjärnor att dela med er av?




Rättning..


Tydligen är det ikväll Engla kommer vara med i Sjukhuset...
Så.
Hoppas jag har rättat överallt nu.


RSS 2.0