Tisdagstema



Dagens tisdagstema är längtan, och det är nog inte speciellt långt bort att tolka det temat med en vårlängtansbild. För än är ju inte våren inte här, även om det kan kännas så när solen skiner från en klarblå himmel vissa dagar.

image137
image139
image140


Chaos är världens lyckligaste misse när hon får gå ut på den inhägnade uteplatsen. Hon kan sitta på den där fönsterplåten i timtal när de där soldagarna är. Caspian smyger heller runt bakom gamla grästuvor :)


Det finns förstås annat att längta till också.

image145

Handskrivna/ riktiga brev är en sådan sak. Häromdagen tog jag fram några gamla brev och läste, mindes och blev nostalgisk. Jag skriver en del brev, men jag önskar att de var lite fler. Brev är ju så mycket mer värda än ett tråkigt mail, tycker ni inte?!

En tredje och sista längtan är min festivallängtan som vaknar till liv såhär års, när bandsläppen kommer lite fram och fram. Inte minst önskar och längtar jag sedan jag igår hörde att Kent är klara både på Arvikafestivalen och Peace & Love men om det verkligen blir någon festival för mig i år är ganska osäkert just nu. Jag har varit på minst en festival de senaste tre somrarna, så om det inte skulle bli en enda en i år skulle det onekligen kännas tomt och konstigt!


image146


Det här är en bild från min första festival, Hultsfred '05. Det var Efterklang som spelade och tack vare suddet älskar jag den här bilden alldeles kolossalt, jämfört med om den varit osuddig och normal...
Avslutningsvis får det bli en bild från Damien Rice's spelning på Peace & Love förra året. Jag hade turen att stå allra längst fram vid scenen och det var helt obeskrivligt, fantastiskt att få uppleva.


image147
image148

En bonusbild (som om det behövdes ;) ) på publiken. Vilken enorm tur jag hade som fick en sådan bra plats!






Innan jag avslutar det här blogginlägget tänkte jag att jag skulle dela med mig av en alldeles sprillans ny musikbekantskap också, vid namn Lykke Li. Hennes musik är sådär härligt sprallig, vilket går bra ihop med vårens antågande! (hoppas det fungerar med länken nu bara..)





RSS 2.0