En terass till mig?



Jag tror jag skulle "behöva" en terass nu genast. Är det någon som har en till övers till mig? Jag skulle gärna placera den här soffan på den då, förutom de här fina stolarna förstås. Enligt Sköna hem kostar Soffan Sand 35.000 kr och kommer från Andreu world/ Infurn, men regnvattnet rinner rakt igenom plymåerna, så då är det väl värt det? Eller?


Bild.




Bild.



Noguchi dining table



Det var inte meningen att jag skulle skriva något mer inlägg just nu, men så snubblade jag över det här galet snygga bordet, Noguchi dining table. För tillfället finns det fraktfritt och till 17% rabatt här om någon annan skulle gilla det lika mycket som jag :)


Bild härifrån.



Bild härifrån.


Bild härifrån.


En balkongdröm










Visst är det typiskt att man saknar balkong (terass, altan?) för okänd framtid när man springer på sina drömmars balkong-/trädgårsstol? Måtte den finnas i produktion fortfarande när jag har möjlighet att köpa dem!
Den kommer från Balkongshoppen. 1550 kronor för en är inte direkt billigt, men det är inte sådär galet dyrt som snygga trädgårdsmöbler brukar vara heller. Det krävs lite sparande bara...

Såhär skriver de på Balkongshoppen:

Stolen tillhör serien Hard & Ellen Noveau, en nyproduktion av en gammal trädgårdsklassiker från 1960-talet.

Stolen har en aluminiumram med en pulverlackad stol gjord av bambustavar.
Stolen finns i vit och blå färg




Jag skulle gärna vilja ha den röda just idag. Men den vita är nog säkrare, man vill ju inte tröttna på dem för färgens skull! Då kan man komplettera med fina dynor i världens alla färger istället.



Bilderna är lånade från Balkongshoppen.



RSS 2.0